Kullasalongen 2020 – vårsalong blev höstsalong

Det glädjer mig verkligen att jag i år är representerad i Kullasalongen på Krapperups konsthall. Det blir faktiskt tredje gången jag är med. I år blev salongen framskjuten pga Corona pandemin, den tidigare Vårsalongen blir nu en Höstsalong. Men, det känns som att det snarare gjort att kvalitén på verken är ännu högre än tidigare år. Det är ju också kul att ännu en gång få dela en gallerivägg med Cecilia Björk som också är representerad på Kullasalongen. Cecilia gav mig möjlighet att ställa ut på hennes galleri Artyfact Gallery i Båstad för några år sedan. Denna gången var det ingen diskussion om vilken tavla som skulle till Krapperup. Sedan den blev färdig så har Moderjords Klimatångest stått i ateljén och väntat på rätt tillfälle, och nu får den chansen att synas. Riktigt kul! Kullasalongen