Kullasalongen 2018 på Krapperups konsthall

Så var det dags för Kullasalongen på Krapperups Konsthall, en utställning som blivit en tradition i Nordvästra Skåne med anor tillbaks så långt som på 1940-talet. Kullasalongen är en jurybedömd utställning för yrkesverksamma konstnärer, och av inlämningen att dömma så är intresset stort i år igen.

Det är alltid lika spännande att få sin konst bedömd och det glädjer mig att mitt bidrag (en tavla blev det i år) gick hem hos jurymedlemmarna! Så, missa inte chansen att se (och köpa om man så önskar) ny spännande konst från en rad olika konstnärer på Kullasalongen från den 30 mars till 13 maj.

Att Kullasalongen sker på Krapperups Konsthall är ännu en bra anledning att besöka. Byggnaden som är en del av godset ligger precis i anslutning till slottet och parken. I samma byggnad finns även museet som berättar om slottets historia och mitt emot finner man ett mysigt café.

Kullasalongen 2018