Bobo Nilson ställer ut samtidigt som två andra konstnärer på Artyfact Gallery i Båstad

Bobo Nilson ställer ut samtidigt som Cecilia Björk och Maria Persson på Artyfact Gallery i Båstad. Utställningarna är öppna t o m lördag 3 September. Artyfact Gallery mitt i Båstad på Köpmansgatan har öppet onsdagar till fredagar kl 12-17 och lördagar kl 11-15.

I Bobo Nilsons del av galleriet finner ni både tavlor och glicée tryck. Allt från små detaljerade målningar med motiv tagna från naturen, till stora nästan fullskaliga porträtt av barn. Som alltid skalar Bobo bort bakgrunden och fokuserar på det som är nära åskådaren. Han vill förmedla mer än bara det man tror sig se i tavlan! Han vill förmedla en tanke eller ett ställningstagande; orättvisor, miljöfrågor, invandring, medmänsklighet och kärlek är ämnen som han ofta återbesöker.

I de övriga delarna av galleriet finner ni de fantastiskt duktiga konstnärerna Cecilia Björk och Maria Persson. Ett smakprov av deras och Bobos konst ser ni på bilden! (i ordning från vänster Maria Persson, Bobo Nilson och Cecilia Björk)

Varmt välkomna!

Maria Persson Cecilia Bjoerk Bobo Nilson2