Tavlorna är upphängda- på lördag 13/8 kl 11.00 är det vernissage på Artyfact gallery!


Idag hängde vi klart tavlorna på Artyfact gallery inför lördagens vernissage (English text below)! Övervåningen delar jag med Cecilia Björk (gallerist och konstnär) och på källarplan finner ni Maria Cecilia Persson (Berlin baserad svensk konstnär). Vi hoppas att ni har möjlighet att titta förbi på lördag 13/8 mellan kl 11-15 för att njuta av konst, tilltugg och ett glas vin eller mineralvatten! Har ni inte möjlighet på lördag så är utställningen öppen onsdagar till fredagar kl 12-17 och lördagar 11-15 fram t o m 3/9. Samtliga utställda tavlor och tryck är till salu.

Mycket varmt välkomna!

English text: Today we spent the day setting up the latest exhibition which opens on Saturday 13th August at 11 am at Artyfact gallery in Båstad, Sweden. This time I am sharing the gallery space with the artist and gallery owner Cecilia Björk and the Berlin based Swedish artist Maria Cecilia Persson. You are all very welcome on Saturday or feel free to visit the exhibition the coming three weeks (Wednesdays to Fridays 12 am to 5 pm and Saturdays 11 am to 3 pm).