Två veckor kvar till vernissage på Artyfact Gallery i Båstad

Otroligt vad sommaren går fort i år! (English text below) Det har varit många varma, härliga dagar på stranden och i trädgården. Men, det har också blivit flera nya tavlor till den kommande utställningen på Artyfact Gallery i Båstad om två veckor. Inför denna utställningen har jag även tagit fram en noga utvald serie av gliceetryck i serier av 50 exemplar, ett perfekt alternativ för dig som söker bra konst men i mindre storlek.

Vernissage sker på Artyfact Gallery lördag den 13 augusti kl 11.00 till 15.00. Därefter pågår utställningen t o m lördag 3 september. Ni är alla mycket varmt välkomna!

För er som även vill njuta av mer konst under samma period så ställer även Berlin baserade konstnären Maria Cecilia Persson ut på galleriet.

image

What a fantastic summer it has been so far, lots of days on the beach and in the garden. But, it has also been a summer of painting and the production of glicee prints for the coming exhibition at Artyfact Gallery in Båstad (the classic southern Swedish summer town).

The opening of the exhibition is on Saturday 13th August between 11am and 3 pm, and the exhibition is then open until Saturday 3rd September.

You are all very welcome!

During the same period Maria Cecilia Persson, a Berlin based Swedish artist, will also be exhibiting her work at Artyfact Gallery.