New exhibition for Bobo Nilson “art in a changing world” this summer!

Utställningen (english text below) på Furutorps trädgård & landskap var utan tvekan lyckad, med många härliga besökare, försäljning långt över förväntan och vackert väder (nästan alla dagar). När något går bra så ska man ju fortsätta i samma spår! Därför har jag nu kommit överens med Artyfact Gallery på Köpmansgatan i Båstad om att ställa ut under tre veckor denna sommaren från 13 augusti till 2 september 2016. Otroligt spännande! Artyfact Gallery är ett nyöppnat galleri som drivs av konstnären Cecilia Björk och Patrick Agler mitt i sommarstaden Båstad. Arbetet pågår för fullt i min ateljé så jag hoppas ni har möjlighet att besöka utställningen i augusti. Inom kort återkommer jag även med tid för vernissage!

After a successful exhibition at Furutorp earlier this spring I have decided to continue on this positive run of events, so I’ve agreed to exhibit my work at Artyfact Gallery in the popular summer town of Båstad. Artyfact gallery is a newly opened gallery run by the artist Cecilia Björk  (currently with prints being sold by IKEA all over the world) and Patrick Agler. The exhibition opens 13th August 2016 and continues for three weeks til 2nd September 2016. I am currently working hard to produce new paintings and I really hope to see many of you at the exhibition in August. Soon I will also get back to you all with the date and time for the vernissage!

 

image