Så var det redan dags för sista utställningshelgen… missa inte chansen!

Så var det redan dags för sista utställningshelgen (ENGLISH TEXT BELOW). På lördag och söndag (21-22/5) öppnar vi galleriets dörrar igen mellan kl. 11.00 och 16.00. Självfallet har Fredrik och Håkan, på Furutorps trädgård & landskap, också öppet till affären med antikviteter, växter och fika. Jag är på plats hela dagarna, och ser framemot fler trevliga möten, intressanta diskussioner och glada skratt!

Under de veckor som utställningen har varit öppen så har jag haft en tavla på gång i ateljén. Nu är den färdig! Tavlan handlar om dessa tre veckor som gått. Fantastiskt soliga somriga dagar med 27 grader när humlorna surrade runt benen på gårdsplanen på Furutorps trädgård, följt av blåsiga, regniga dagar när termometer knappt nådde över 10 grader och vi satt och huttrade med en kopp kaffe. Som en av mina vänner skrev på facebook “Sommaren är kort”, och det fick tavlan också heta! Tavlan ser ni på Lördag och söndag! Varmt välkomna!

image.jpeg

On Saturday it is already the last weekend of my art exhibition. We will as previously have the gallery open between 11 am and 4 pm. Fredrik and Håkan at Furutorp will ofcourse have the antiques & garden shop, as well as the cafe open. I am in the gallery all day on both days and I am really looking forward to seeing many of you there!

During the weeks that the exhibition has been open I have been working on a painting, which is now finished. Swedish summers are notoriuosly short and when we had the heat wave during the first weekend of the exhibition, followed by a much colder rainy weekend there after, one of my friends wrote on Facebook; “the summer is short” and that’s exactly what the painting is called… See it on saturday or sunday. You are very welcome!