Helsingborgs Dagblads “Vår salong 2016” och ännu en härlig helg på Furutorps Trädgård

En bättre start på en söndag kan man knappt få än att se sin tavla utvald till “Vår salong 2016” i Kulturdelen av Helsingborgs Dagblad/NST (ENGLISH TEXT BELOW). Därefter kunde bara dagen på galleriet på Furutorps Trädgård & Landskap bli bra! Tavlan “Resans slut?” som ni finner i HD/NST idag hänger ytterligare en vecka till på galleriet på Furutorps trädgård & landskap. Så vill ni se den så titta förbi nästa helg 21-22 maj mellan kl 11 och 16. Tack till alla som besökt galleriet denna helg, vi hade många positiva och intressanta samtal med många trevliga besökare. Nästa helg avslutar vi min utställning och hoppas på ännu en helg med många besökare. Varmt välkomna!

What a great start to a Sunday! Today my painting “Resans slut?” (“The journeys end?”) was published as part of a Swedish newspapers Culture section. They have an annual  exhibition, in the newspaper, showing works from Swedish artists. After that the day at the gallery was bound to be great, and it was. Lots of positive and interesting discussions with delightful visitors. Next weekend is the last chance to see my exhibition, so I really hope you have a chance to visit us at Furutorps Trädgård & Landskap!