Välkommen till utställningshelg nr. 2 på Furutorps Trädgård

Efter en fantastiskt positiv vernissage och första utställningshelg (ENGLISH TEXT BELOW) så laddar vi inför helg nr. 2! Denna helg (14-15/5) har galleriet på Furutorps Trädgård & Landskap öppet lördag och söndag kl. 11.00 till 16.00. Vi har faktiskt också smugit in ytterligare en tavla i utställningen. Amiralens Fall kommer direkt från Krapperups konsthall där den varit en av mina tavlor i årets Kullasalong (en jurybedömd utställning). Tavlan handlar om hoppet som fanns hos folket i Mellanöstern under den Arabiska våren.

Jag är även mycket nöjd med den fortsatta publicitet jag fått i tidningarna. Under veckan publicerades webartikeln i pappersutgåvan av HD/NST och även Lokaltidningen Båstad/Laholm publicerade i deras pappersutgåva efter det att Ängelholmsutgåvan publicerade veckan innan!

Varmt välkomna, hoppas vi ses!

We had a fantastic first weekend, and now we are ready for the second weekend of the exhibition! We are open Saturday 14th to Sunday 15th May between 11 am and 4 pm, and we are really looking forward to seeing you there! As an added bonus we have added a painting to the exhibition. The Admirals fall is a painting which comes directly from Krapperup Art gallery where it was one of my paintings during the Spring exhibition 2016. It depicts the peoples hopes during the Arab spring.

I am also very pleased with the continued publicity I have recieved in the media for the exhibition. During the week two articles from the web where published in the paper version of two regional/local newspapers.

A warm welcome to weekend number 2!