En riktigt lyckad vernissage och första utställningshelg!

Ett stort tack till alla fina besökare under helgen! (ENGLISH TEXT BELOW) Det var en härligt varm och skön helg med många besökare. Glada skratt och många djupa, spännande diskussioner om konst, detaljmålning och samhällsfrågor. Där var också många snälla ord och komplimanger om mina tavlor, och det var många röda prickar som sattes upp bredvid tavlor! Man kan knappast ha en bättre vernissagehelg! Jag är mycket nöjd och stolt! Ett stort tack till Fredrik och Håkan på Furutorps Trädgård!

Nästa helg är Furutorps Trädgård öppet igen och självfallet står även dörren till galleriet på vid gavel för att släppa in fler besökare! Om ni inte hade möjlighet att besöka utställningen denna helg så är ni varmt välkomna de kommande två helgerna!

ENGLISH TEXT: A big thank you to all the wonderful visitors to this weekends opening of my exhibition. A fantastic, warm and sunny Swedish spring weekend. We had lots of laughs, many deep conversations about art, politics and how to paint in detail. I also really appreciated all the compliments and kind words that I received, and the number of red dots next to paintings tells its own positive tale! I really cannot complain about a single thing, a great first weekend of the exhibition!