Vernissage på Furutorp 7/5 kl 13 – Snart är det dags att öppna dörrarna till utställningen!

Nu är det bara dagar kvar tills det är dags att öppna dörrarna på utställningen! På lördag 7 maj är det äntligen vernissage i galleriet vid Furutorps Trädgård & Landskap! Vi kör igång vid kl 13 och fortsätter fram till kl 18! Ni är alla mycket varmt välkomna!

Idag har vi påbörjat hängningen av tavlorna i galleriet. Det blev en hel del funderingar, diskussioner och flyttande av tavlor för att få den rätta känslan. Det är verkligen spännande att se tavlorna i denna härliga miljö och det kommer vara väl värt ett besök!

Har du missat vernissagekortet? Titta då in på följande länk: Vernissagekort Bobo Nilson 7/5 Furutorps Trädgård & Landskap

 

ENGLISH TEXT: It’s only a few days left until we open the doors for the exhibition at Furutorp. On Saturday 7th May we will have the vernissage for my paintings between 1 pm and 6 pm. You are all very welcome!

Today we started hanging the paintings in the two rustic rooms that were formerly a stable. We had lots of discussions and we spent a lot of time moving the paintings to get the right feeling in the rooms.  It really is exciting to see and well worth the visit!

Have you missed the flyers for the vernissage, then check it out here.