Välkomna på vernissage lördag 7 maj 13-18!

(English text below) Tiden går fort! Nu närmar sig utställningen och det är bara två veckor kvar tills vi öppnar dörrarna för att visa upp mina senaste tavlor! Jag hoppas ni har möjlighet att ta en tur förbi Galleriet hos Furutorps Trådgård & Landskap utanför Ängelholm den 7 – 22 maj (för öppettider se länk), och självfallet är ni varmt välkomna på vernissage lördag 7 maj mellan kl. 13-18!

vernissagekort bobo nilson.jpg

För mer information och besöksadress se vernissagekortet eller besök www.bobonilson.se och www.furutorpslandskap.se

ENGLISH TEXT: Time really does go quickly! The exhibition is soon upon us with only two weeks left until we open the doors to show my latest paintings. I hope you have chance to visit the gallery at Furutorps Trädgård & Landskap just outside Ängelholm. The exhibition is open between 7th and 22nd may. You are also very welcome to the vernissage between 1pm – 6pm on Saturday 7th May!