Vernissage på Kullasalongen 2016 i Krapperups konsthall

(English text below) Idag börjar årets Kullasalong med vernissage på Krapperups konsthall mellan kl 11-17 (samma öppettider under samtliga dagar under påsken). imageMånga fantastiskt fina verk, i många olika material samt tekniker. Mina två tavlor finner ni mitt på den bortre långsidan av konsthallen.  Vernissagen kändes mycket välbesökt med många förväntansfulla konstnärer och besökare. Härligt att få se folk stanna upp och länge stå och titta på mina tavlor. Man blir ju lite stolt… och sen blev det även kladdkaka i caféet, som även det är väl värt ett besök!

image

Today is the vernissage of the Kullasalong 2016 at Krapperup artgallery in Höganäs (southern Sweden). imageLots of beautiful paintings and sculptures in a variety of materials and techniques for the many visitors to view and admire. My two paintings can be found halfway down the main wall of the gallery. It is always a pleasure to watch people stop by my paintings and see them ponder and inspect my work, it makes me feel very proud.
image