Antagen till Kullasalongen 2016 – Krapperups konsthall

imageJag är oerhört nöjd över att ha fått mina anmälda tavlor antagna till årets Kullasalong på Krapperups konsthall. Kullasalongen är en årlig jurybedömd utställning. Jag ser framemot att se mina tavlor tillsammans med många andra verk av duktiga konstnärer mellan 25 mars och 8 maj 2016. Varför inte ta en tur ut på Kullahalvön och njut av härlig natur och konst!

I’m very happy and pleased to have had paintings accepted for the Kullasalong 2016. This is an annual exhibition where many regional artists get the possibility to show their art if accepted by the jury. The exhibition is open from 25th March to 8th May 2016.

http://www.krapperupskonsthall.se

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s