Date for exhibition set / Datum för utställning fastställt

We have now set the date for the coming exhibition. From 7th May for two weeks you will be able to see my latest paintings at Furutorps Trädgård. We will soon publish and send out invites where you will find information regarding dates and times for the vernissage. A few days before the exhibition starts it’s Ascension day in the Christian calendar, so it’s only fitting to also show my latest painting “the last supper”. With war and destruction in many corners of the world far too many people are at this moment having their own last supper with their families and loved ones. Regardless of religion or belief sorrow is always a measure of love, that’s why it hurts…

Vi har nu fastställt datum för den kommande utställningen. Under två veckor med början 7:de maj kommer jag att ställa ut flera av mina senaste tavlor på Furutorps Trädgård utanför Ängelholm. Vi återkommer inom kort med mer information om tiderna för vernissagen. Detta datum sammanfaller precis efter Kristihimmelsfärdsdagen. Det är väl därmed inte mer än lämpligt att också publicera en bild på min senaste tavla “Sista måltiden”. Runt om i världen sitter det personer nu som äter deras sista måltid med deras nära och kära – en hemsk tanke. Oberoende av religion eller tro så är sorg ett mått på kärlek, det är därför det gör ont…

Sista måltiden