Art – a gift for a special occasion? / Konst – en gåva för ett speciellt tillfälle?

(Swedish text below/Svensk text nedan) The subject and design of a painting is often seen as the artists own realm, for me however I can also find the journey in designing a painting together with a customer very rewarding. So, with Christmas only just round the corner I would like to take the opportunity to remind you that you are very welcome to contact me to discuss ordering/designing a painting as a gift. To receive art as a gift is a fantastic memory that will remain throughout ones life. Send me an e-mail (bobo@nivu.se) or come and visit me to see the paintings that I have available at the moment

Att tillsammans med kunden ta fram ett motiv på en tavla är en spännande resa som kanske inte alla konstnärer är så glada för. För min del tar jag lika gärna den resan som att jag sitter själv och arbetar fram en ny tavla. Nu när julen börjar närma sig så vill jag ta tillfället att påminna om att ni gärna får kontakta mig för att diskutera eller beställa en tavla som gåva. Att få konst i present är fantastiskt och ett härligt minne som finns kvar genom livet! Hör av er till mig (bobo@nivu.se) eller kom och besök mig och se vad jag har att erbjuda just nu!

Soluppgång