Utställning 2016 / exhibition 2016

Under våren 2016 kommer jag att ha utställning av mina senaste tavlor på Furutorps Trädgård & Landskaps galleri, precis utanför Ängelholm. Datum för vernissage kommer att fastställas inom kort. Det känns som att Furutorp är en utmärkt plats att ställa ut mina verk, då deras så väl som mitt arbete fokuserar på människans möte med naturen. Jag ser verkligen fram emot denna utmaning och hoppas att vi ses där! Titta gärna in på Furutorps hemsida och läs mer om deras trädgård, trädgårdsdesign, försäljning av växter och antikviteter m.m.

During the spring of 2016 I have the pleasure of exhibiting my latest paintings at Furutorps Trädgård & Landskaps gallery outside of Ängelholm, Sweden. The dates for the exhibition will be published soon. I think Furutorp is an excellent venue, specifically as they also focus on working with the interaction between people and nature. I am really looking forward to this opportunity and hope to see you there! Take a look at Furutorps  website to learn more about the gallery as well as their work with garden design, antiques and their small garden center.

furutorp