Tistelfjärilens frihet? / the Thistle Butterfly’s freedom?

Då var det dags med ny tavla. Denna gången med tistelfjärilen som tema. Jag vill försöka bygga på gemenemans syn på tistelen som en “elak” växt och taggtråden som en bild från krig och frihetsberövande. Tistelfjärilen får här spela rollen av den frihetsberövade individen eller folket eller varför inte naturen i sin helhet… Vi får se hur tavlan utvecklas…

Bobo framför tistelfjärilens frihet? It’s time for a new painting, this time with the Tistelfjäril (direct translation Thistle butterfly). I want to try to work with societies view of the thistle being an “evil” plant and the barbed wire signifying war and the peoples loss of freedom. The Thistle butterfly will in this painting play the role of the people who have lost their freedom or maybe it’s playing the role of natures loss of freedom!? We’ll just have to see how the painting develops…